0

Maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Geachte relatie,

Triview Technical Communication BV en haar toeleveranciers doen er alles aan om te kunnen blijven produceren en onze dienstverlening te kunnen blijven waarborgen. Daartoe heeft Triview de volgende preventieve maatregelen getroffen.

 

THUISWERK

Alle Triview medewerkers werken momenteel vanuit huis. Via onze beveiligde ICT inrichting zijn wij in staat in te loggen op onze databases. De opdrachten zullen dan ook normaal doorgang vinden. Voor eventueel overleg zullen onze medewerkers telefonisch contact met u opnemen. Bezoek op locatie is tot nader order geen optie. Wij hopen op uw begrip.

 

VERKOOP

Klantcontacten zullen telefonisch en per mail worden gedaan. Onze buitendienst werkt op dit moment vanuit huis en bezoekt geen klanten. In Soesterberg ontvangen wij geen bezoekers van buiten ons bedrijf.

 

GEZONDHEID EN VEILIGHEID

Bij verhoging, benauwdheidsklachten en hoesten wordt van alle medewerkers gevraagd zich te melden bij de leidinggevende voor de vervolgstappen.

Met bovenstaande maatregelen willen wij zoveel mogelijk de diverse afdelingen en medewerkers van elkaar isoleren zodat onze productie ongestoord door kan blijven gaan.

 

Wij hopen hiermee de gezondheid en veiligheid van een ieder te kunnen waarborgen. Deze situatie blijkt aan wijzigingen onderhevig. We volgen regelmatig de nieuwe ontwikkelingen en volgen de adviezen van het RIVM op de voet. We zullen onze richtlijnen zo nodig aanpassen.

 

Met vriendelijke groet,
Triview Technical Communication BV

Jos de Ruyter