Vrijdag 15 november jl. is Triview Technical Communication b.v. overgenomen door Etteplan. De acquisitie past goed in Etteplan’s groeistrategie, omdat het de leidende positie van Etteplan in technische documentatie diensten in Nederland versterkt.

Triview Technical Communication b.v. zal eerst worden geïntegreerd als een bijkomende locatie voor Etteplan in Nederland. De integratie zal eerst op de harmonisatie van de interne ondersteunende activiteiten en diensten liggen. Het hoofddoel is om de volledige focus op u als relatie te houden.  Het huidige team van specialisten van Triview zal u zoals vertrouwd van dienst blijven zijn. Dat betekent dat we het Etteplan-merk stap voor stap zullen introduceren.

“Ik zie een goede toekomst voor Triview Technical Communication BV en onze medewerkers als onderdeel van Etteplan, dat een sterke strategie en marktpositie heeft. Onze klanten opereren in enigszins verschillende industrieën, wat ons in staat stelt om een breder scala aan oplossingen aan te bieden aan de klanten van beide bedrijven. Voor ons personeel biedt dit ook nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden als onderdeel van een toonaangevend internationaal bedrijf ”, zegt Peter Stroes, een van de voormalige eigenaren van Triview Technical Communication BV.

Etteplan opereert sinds 2012 op de Nederlandse markt vanuit het kantoor in Best. In de zomer van 2019 opende Etteplan een nieuw kantoor in Rotterdam. De acquisitie van Triview zal de ontwikkeling van onze activiteiten in de regio Amsterdam en in het midden van Nederland stimuleren. Met deze overname heeft Etteplan bijna 120 technische specialisten in Nederland in dienst.

Samen kunnen we betere diensten leveren en grotere projecten aangaan.

Door onze samenwerking versterken wij onze diensten voor u en zorgen ervoor dat uw technische informatie future-proof blijft.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Jos de Ruyter, managing director

Triview, part of Etteplan


Etteplan in het kort

Etteplan levert oplossingen voor industriële apparatuur en technische installaties, Software & Embedded-oplossingen, en technische documentatie-oplossingen aan ‘s werelds toonaangevende bedrijven in de productie-industrie. Onze diensten zijn gericht op verbetering van de concurrentiepositie van de producten, diensten en technische processen van onze klanten gedurende de gehele levensduur van de producten. De resultaten van Etteplan’s innovatieve technische ontwerpen zijn te vinden in talloze industriële oplossingen en dagelijkse producten.